FORUM PPD/ASD - Registracija

Pristupanjem na „FORUM PPD/ASD“ (u daljem tekstu „mi“, „naš“, „FORUM PPD/ASD“, „http://forum.prosvecenodrustvo.org“), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu. Ako se ne slažete s uslovima, molimo Vas da ne pristupate i/ili koristite „FORUM PPD/ASD“. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i obavestićemo Vas o tome, mada bi bilo poželjno da sami proverite regulativnost uslova, budući da Vaše dalje korišćenje „FORUM PPD/ASD“ posle izmena znači da prihvatate nove uslove.

Naše forume pokreće phpBB (u daljem tekstu „oni“, „njihov“, „phpBB softver“, „www.phpbb.com“, „phpBB Grupa“, „phpBB Timovi“), što predstavlja rešenje za bilten board izdat pod „General Public License“ (u daljem tekstu „GPL“) i može biti preuzet sa www.phpbb.com. phpBB softver se odnosi samo na Internet bazirane diskusije; phpBB Limited nije odgovoran za ono što dozvoljavamo i/ili ne dozvoljavamo kao dopušten sadržaj i/ili ponašanje. Za dalje informacije o phpBB-u, pogledajte: http://www.phpbb.com/.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, klevetničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon Vaše zemlje, zemlje gde je „FORUM PPD/ASD“ hostovan, kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje Vašem Internet provajderu ako mi tako zahtevamo. IP-adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da „FORUM PPD/ASD“ ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez Vašeg pristanka, niti će „FORUM PPD/ASD“ ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Prihvate da ćete se pridržavati pravila ovog foruma navedenih u „Pravilniku“: Pogledaj Pravilnik ovog foruma

 
Naši sajtovi:
Pokret za prosvećeno društvo
Ateisti za sekularno društvo